Gery Saluut Malkist Sweet Cheese

Gery Saluut Malkist Sweet Cheese 22 Gram

BREAKING NEWS
Home / Biskuit / Gery Saluut Malkist Sweet Cheese

Gery Saluut Malkist Sweet Cheese

GERY SALUUT MALKIST SWEET CHEESE 22 GRAM

 

Gery Saluut Malkist Sweet Cheese 22 Gram

Gery Saluut Malkist Sweet Cheese 22 Gram dihanger di Toko Rejeki Snack, dan beberapa Prodk GarudaFood lainnya

 

Gery Saluut Malkist Sweet Cheese 22 Gram merupakan inovasi terbaru dari GarudaFood. Malkist Salut Keju ini diperkenalkan oleh Joko Agus Pristianto, Sales PT Sinar Niaga Sejahtera Depo Tuban. PT Sinar Niaga Sejahtera (PT SNS) merupakan perusahaan distribusi produk makanan dan minuman GarudaFood Group ke seluruh wilayah di indonesia. Wilayah kerja PT SNS Depo Tuban meliputi 3 (tiga) kabupaten, yaitu : Lamongan, Bojonegoro, dan Tuban.

 

Lebih dari 3 (tiga) tahun, toko kami bersinergi mutualisme dengan Perusahaan Distribusi Produk GarudaFood ini. Bermula dari Mas Karyanto, Antyo Sulistyo Edi, dan sekarang Joko Agus Pristianto yang telah memfasilitasi kami semua produk GarudaFood.

 

Baca artikel : Supervisor PT SNS Depo Tuban Kunjungi Toko Rejeki Snack

 

Kami kenal dengan Produk GarudaFood ketika masih dipegang oleh Mas Yanto-sapaan Karyanto-dan Mas Antyo-panggilan, Antyo Sulistyo Edi-waktu masih berkuasa di Pasar Layur Bulu dan sekitarnya. Beliau berdua merupakan teamwork yang solit dan hebat. Mereka bisa saling berbagi tugas (job description) satu sama lain. Misalnya, Mas Yanto fokus untuk toko grosir sedangkan Mas Antyo untuk toko retail. Tak heran, jika mereka harus memanage waktu dengan baik dan benar karena mereka bertugas untuk wilayah Pasar Layur Bulu-Tuban dan Pasar Jatirogo-Tuban.

 

Kembali ke topik, Gery Saluut Malkist Sweet Cheese kemasan rentang pertama kali kami jual di toko kami dan ini merupakan inovasi terbaru dari devisi biskuit. Namanya juga produk baru, jadi kami memperkenalkan produk ini ke pelanggan dengan hati-hati. Gery Saluut Malkist Sweet Cheese kemasan 22 gram dijual dengan harga Rp 1.000 per pcs.

 

Spesifikasi Gery Saluut Malkist Sweet Cheese 22 Gram

 

Gery Saluut Malkist Sweet Cheese memiliki spesifikasi sebagai berikut :

 

  • 1 karton berisikan 6 bag x 20 Rtg 10 (dus) 1 renteng berisi 10 psc
  • BPOM RI MD 235513105016
  • LPPOM MUI : 00100014221200
  • Diproduksi : PT GarudaFood Putra Putri Jaya (Biscuit Devision) Gresik 61177 Indonesia

 

Harga Gery Saluut Malkist Sweet Cheese

 

Di Toko Rejeki Snack, Gery Saluut Malkist Sweet Cheese dijual dengan harga Rp 9.000 per renteng. Tapi jika ada konsumen (bakul) yang membeli 1 bag kami beri harga Rp 17.000 – 17.500

 

Gery Saluut Malkist Sweet Cheese ini dikirim oleh Helper PT SNS Depo Tuban pada hari Kamis tanggal 5 November 2015. Selain itu, Toko Rejeki Snack juga mendapatkan Program GRATIS MYTEA Teh Oolong dari perusahaan ini.

 

Baca selengkapnya di : MYTEA Teh Oolong GRATIS KHUSUS TOKO REJEKI SNACK

 

About FAUZUL FIDZIKRI

Founder PortalCamilan.com merupakan Pusat Informasi Camilan Indonesia

110 comments

  1. Nurul Fariza Budin

    Hi saya nak borong gary malkist sweet cheese ke Bruno boleh?

  2. Mahu borong gery malkist cheese.
    Berapa harga untuk Sibu,Sarawak?

  3. Salam sejahtera,
    Saya amat berminat dengan biskut gery saluut malkist dan gery biskui sweet cheese. Adakah penghantaran ke Sabah, Malaysia jika saya nak buat tempahan. Di harap pihak tuan dapat memberi maklum balas segera.
    Terima kasih.

  4. Mas, saya mau order ini roti. Sila whatsapp saya ke +6738794500, untuk urusan alamat dan selanjutnya.

  5. hi… Sya tidak dapat add whatssap kamu..bagaimana cara mau order Gery Saluut Malkist Sweet Cheese?

  6. contact me: +600128824820 whatsapp malaysia

  7. Boleh kirim ke Miri sarawak kah

  8. hai,i nak beli gery saluut 5 kotak,kirim kuching sarawak.harga brp yaa….

  9. Salam sejahtera,
    Saya amat berminat dengan biskut gery saluut malkist dan gery biskui sweet cheese. Adakah penghantaran ke Kuching, Sarawak, Malaysia jika saya nak buat tempahan. Di harap pihak tuan dapat memberi maklum balas segera. Watsapp saya +60128868119
    Terima kasih.

  10. halo,how much for 1 karton?by us dollar

  11. Hai saya borong roti ini..blh watspp sy +60165753724

  12. Selamat Petang

    bole buat penghataran ke johor

  13. saya mau order gery saluut malkist..bole ngak anda WA saya +0168144543

  14. di mana nak dapatkan gery saluut di kota kinabalu ,sabah..

  15. Michelle M Majinal

    Hello mas,

    Maw nanya kalo bole hantar ke Labuan, Malaysia? Whats the minimum order? n how much?

  16. Hai sy berminat nk borong gery saluut cheese…
    5 ctn brp harga ya termasuk postage ke alamat
    87008 W.P LABUAN. MALAYSIA

  17. Salam sejahtera
    Sekiranya saya ingin borong ke kota Kinabalu Sabah.berapa harganya.

  18. mau kirim ke malaysia sabah. bagaimana ya?

  19. hai,saya nak order biskut gery saluut malkist tu.Boleh???

  20. Kalau di kirim ke sabah malaysia macam mana ya? Mohon di balas.

  21. Assalamualaikum. Saya berminat membeli produk dari toko tuan. Boleh ke hantar ke johor malaysia? Boleh bagi senarai-senarai snack yang ada di toko tuan? Terima kasih ☺

  22. Salam..penghanyaran ke sabah brapa ya? Sila wa saya +0178195483

  23. Kalau nak beli biskut gerry saluut chese tu macam mana?

  24. Maaf. Minta WA saya. +60132037287. Serius brminat borong di semenanjung malaysia.

  25. Sila whatsapp saya. 0109306690… tq

  26. Mahu borong gery malkist cheese.
    Berapa harga untuk Kota Kinabalu,Sabah?
    WA +60103764952 untuk urusan alamat dan selanjutnya..

  27. Hi bagaimana Saya mau borong biskut ni ke Sabah.?

  28. hello…kalau saya nak borong biskut gery saluut hantar di Sabah , Malaysia berapa ya?? kalau boleh bapa whatsapp saya 0138574498

  29. Salam. Bisa pos ke Lundu Sarawak? Atau hantar lewat Sajingan?

  30. Boleh kmu wassap saya ke 01119574264,

  31. hai…boleh wA saya sebab saya sangat berminat dengan produk gery di nombor +60135406231..asap..thank you..

  32. Ada halal ngak biskutnya?

  33. Assalamualaikom..saya aishah..kalaw saya nak borong BISKUT GARY SALUUT MALKIST ke MALAYSIA..(KUALA LUMPUR)

  34. As salam pak…klu di borong ke sabah kota kinabalu boleh ya…blh bg details2x nya pak

  35. Wsap ke saya 0111-6001536 dari sabah.. Makasih

  36. Salam kalau nak order biskut gery langsung ke sabah berapa ongkosnya.

  37. Salam kalau mau order biskut gery langsung ke sabah Malaysia berapa ongkosnya?

  38. Saya mau order biskut gery saluut malkist ke sabah malaysia boleh tak?

  39. Hello situ , Aku nak beli gery saluut coklat dan cheese, mcm mana boleh atur ke labuan , Sabah, Malaysia , apa kah harga harganya

  40. Halo saya dari malaysia mahu order 5 karton gery saluut malkist cheese dan 5 karton gery saluut malkist chocolate..

  41. saya berminat mahu borong biskut gery saluut malkist sweet cheese..adakah buat penghantaran ke sabah sandakan? 🙂

  42. Saya Ingin order 10 Caton ke borneo Sabah, bagaimana proses nya ya???

  43. kalau sya mahu oder mcm mna

  44. Hw much per cartoon for gery saluut malkist cheese n chocolate for kota kinabalu sabah

  45. Hi, salam sejahtera..
    saya mahu borong biscut gery saluut cheese malkist. bisa di pos ke Kuala Lumpur, malaysia tak?

  46. Mirza Ikhwan Dahlan

    Berminat maw order biskut gery..bapak..my whatsapp no fon 0128646585

  47. Tolong wassap sy +60132752127

  48. hi, saya mao borong biscuit gery mao macam mana?

  49. hai..kalau saya mahu 3 kotak hantar ke perlis berapa harga campur postage?

  50. Hye kami mahu beli boring biskut Gary ke Malaysia boleh? 013 473 5823.

  51. Hello bagaimana saya nak borong biskut gery saluut malkist?

  52. Hi saya nak borong gary malkist sweet cheese ke JOHOR BAHRU boleh?

    berapa harga klau mnggunakn RM..

  53. nor shafiqah saksim

    sy shafiqah, mohon WA saya 0148509505.. sy d malaysia

  54. Saya ibu Rasidah dari Kuala Lumpur Malaysia. Saya berminat untuk membeli Gery Saluut Malkist perisa cheese dan chocolate 110gm dalam kuantiti yang besar. Berapa harga per kanton dan bagaimana cara penghantarannya dan bayarannya.

    Terima kasih.

  55. pertanyaan,jika dihantar ke johor malaysia..brapa kos nya?

  56. Assalammualaikum..saya berminat utk borong.bole whatsaap sy 0138794383.ini alamat penuh sy
    Vivie syaryannie
    Ip performance,
    Lot 18, ground floor,
    Ijm commercial zone3,
    Jln dataran bu3,
    90000 sandakan, sabah.

  57. Ble email kan sya,camana caranya jika sy mo order 1 karton biskut ni ke kota kinabalu,sabah..
    Email: cctahing@gmail.com
    Tq

  58. saya mahu order ke Malaysia. gmana caranya?
    WA +6013 253 1215

  59. Boleh whatsap saya +60126888396

  60. Di mana toko.ini

  61. Mau borong biskut.. Tlg whatsapp saya : +60188701880

  62. Sy Julia Dr pasir gudang. May tau pakej yg dtawarkn utk Biskut Gery. Sy dh cuba Wa tuan. Tp x boleh. Mohon reply Wa ke no sy +60132043006

  63. norsyaidatul hajar binti mohd yusof

    salam…saya dari johor,malaysia….harga biskut gery cheese/coklat malkist dan biskut gery sweet cheese berapa harga ya…bisa hantar ke johor,malaysia gak…

  64. assalamualaikum. macam mana sekiranya saya mahu beli secara borong..saya dari kuala lumpur malaysia.terima kasih.

  65. Boleh Tanya sekotak berapa? Dan boleh poskan ke johor?

  66. Salam , Saya Dari Malaysia. Bagaimana Jika Saya Mahu order? boleh x ?

  67. ini WA saya 60138715153

    please call me… sekiranya ada yang d perlukan.

  68. Muhammad Syahir Che Umar

    Mas..saya dari malaysia..mau order biskut gery..bisa ngak wasap saya +60174243513..makasih ya..

  69. Saya mahu memesan biskut gery ke tanjung pinang karimun besar,bisa ngak..
    Sebanyak 50kotak
    No whatapss saya 60127660372

  70. Salam sejahtera tuan, saya mahu tanya tuan boleh buat penghantaran biskut gery cheese ke pahang ,malaysia tak? Berapa hrga sekali pos ke sini ye..

  71. Nurul Syafika Mokhtar

    hii saya berminat nak bprpng biskut gery saluut malkist .berapa yea postage ke semenanjung malaysia

  72. assalam…saya azi dr malaysia, bermnt utk membeli scr borong biskut gery…mcmn yer

  73. Salam sy mau biskut gery maltis dihntar ke semenanjung malaysia hrganya brapa ya

  74. Mau nanya bisa kirim ke Kuala Lumpur Malaysia ngak? Mas moon WA nombor sy +60 123866779

  75. Saya mau order biskut gery saya dikita bharu

  76. Salam, saya nak beli biskut gery secara borong. Tapi lokasi saya di kuala lumpur, malaysia.

  77. sy dari malaysia..boleh borong biskut gery saluut brp harga siap hantar ke malaysia.boleh whatsapp saya 013-6756975

  78. Saya mau order..berapa harga satu kotak
    ada flavour coconut milk

  79. berapa harga 1 kotak harga johor bahru ?

  80. Berapa harga utk 40 kotak biskut gery chesse

  81. Blh ka di kirimkn ke selangor,malaysia??? Brp ye n kapan bisa dapati???

  82. Salam Pak

    Sy berminat mau borong biskut Gery

    boleh wassap sama saya…Makasih

    +6016-2211215

  83. NIK MOHD HAFIZ BIN MOHAMED HASSAN

    Assalam Mas Fauzul,
    Saya Nik Hafiz dari Kuala Lumpur, Semenanjung Malaysia.
    Boleh saya tau berapa harga jika mau dihantar ke sini?
    Boleh WA saya di +60 11 32 95 70 60

  84. Saya Dari Malaysia.. boleh borong biskut gery
    Saluut. Saya nak harga siap hantar Langkawi beloh?
    WhatsApp Saya +6590047971

  85. Muhammad zahin hafiz bin muhammad zawawi

    Saya dari malaysia.bleh bagi senarai harga beserta kos penghantaran ke kuala lumpur, malaysia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*